Gode råd

Gode råd til dig

Gode råd

Valg af pensler

Når du skal male eller lakere med alkyd- eller terpentinprodukter anbefales det at bruge en pensel med naturhår. Der imod er det langt bedre at bruge kunstfiberpensler til malinger, som er vandbaserede.

Vandbaseret maling

Husk – at vandbaserede malinger ikke bør anvendes udendørs, hvis temperaturen er mindre end + 10 grader. Maling tåler ikke frost, og kan blive råddent. Du kan aflevere den ødelagte og gamle maling til miljøbilen eller på genbrugspladsen, så er du også med til at værne om miljøet.

Klar til næste dag

Ved genbrug af pensler og malerruller – bør de pakkes ind i en tætlukket plastikpose. Så er de klar til brug næste dag.

Rengøring pensler

Efter brug af pensler skal de vaskes ud og smøres ind med sulfo/sæbe. Lad dem tørre. Når penslerne skal bruges igen, skal du bare vaske sæben ud, og penslerne er klar til brug med dejlige bløde hår.

Hurtigere at male

Køb en rullespand i stedet for en rullebakke – den er hurtigere og sviner mindre. Der kan købes rulleposer til at indsætte i rullespanden – praktisk ved brug af flere farver, og der er mindre at gøre rent.

Derfor skal du vælge vores malerfirma

​Der er flere gode grunde til, hvorfor du lige netop bør vælge at tage kontakt til vores firma, hvis du skal bruge en malermester til at realisere dine drømme i hjemmet. Her kan blandt andet nævnes følgende fordele:

40 års malererfaring lyver ikke

Vi skaber tryghed ved at levere et solidt og professionelt stykke arbejde for vores kunder. Hos Malerfirmaet Preben Larsens Eftf. har vi sans for kvalitet og har 40 års erfaring med i bagagen.

Vi er nemme at komme i kontakt med

Vi er tæt på vores kunder, dvs. at vi sørger for at opretholde en tæt kundekontakt og det vil være nemt at få fat på os via telefon eller mail.

Vi overholder altid tidsplanen

Alle kunder er lige vigtige, store som små. For os handler det om at komme ud og levere god service, gøre vores kunder tilfredse og sørge for de har haft en god oplevelse.

Vi er medlem af Danske Malermestre

Ikke alene er vi topprofessionelle malere. Vi er også medlem af Danske Malermestre, og dækket af deres fordelagtige garantiordning. Læs mere om Danske Malermestre her.

Kontakt Malerfirmaet Preben Larsen´s Eftf

Er du interesseret i et uforpligtende malertilbud?

Hvad end du skal have lavet, står vi klar til at udføre opgaven for dig – du kan bare læne dig tilbage, og lade os klare resten! Hos os sikret en professionel og kompetent maler, hvis du vælger vores malerfirma som din samarbejdspartner ved dit næste malerprojekt.

Du kan trygt ringe til os på nummeret herover eller sende os en mail på malerprebenlarsen@stofanet.dk. Vi står klar til at hjælpe dig, når du skal bruge et kvalitetsbevidst malerfirma til din opgave.

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.

(+45) 98 11 45 77
malerprebenlarsen@stofanet.dk